Inloggen

Inloggen

Text grootte

Scouts Wie is De Mol weekend 2016 bij Scouting Alphen

Dag 1

De eerste test, 10 vragen over de identiteit van De Mol. Het was spannend, Florian en Romy hebben helaas een rood scherm gekregen.

Tijd voor de eerste opdracht: de favoriete uitspraken. Iedere kandidaat moets een naar bij de juiste favoriete uitspraak neerleggen. Per goede naam bij de juiste uitspraak komt €250 in de pot. Met deze opdracht is €1500 verdient!

Na de favoriete uitspraken was het tijd voor kampvuur. Anne K moest hard strijden tijdens het weerwolven om haar witte vrijstelling te behouden, maar ze heeft hem nog!

Dan de tweede opdracht: Een cijfercode doorsturen met een laserlamp. De code? 1 1 2 3
Helaas was de code niet goed doorgekomen en werd er geen €2000 euro verdient...

Tijd voor de tweede test: 10 vragen over de vorige opdrachten. Helaas zaten Ruben en Ramona niet op de goede Mol... Een rood scherm voor hen.

Nog even bij het kampvuur en dan slapen!

Sponsors

 

Ik zoek contact!

Voor de diverse onderdelen binnen Scouting Alphen aan den Rijn hebben we verschillende contactpersonen.
Wil je contact hebben met de verhuurder of met de leiding van een speltak of wil je juist leiding of vrijwilliger worden?
Neem dan contact met ons op! 

Te huur

Zoek je een leuke, 
groene omgeving 
met een mooi gebouw
voor jouw kamp of overnachting?
Dan ben je bij ons aan het goede adres! In ons gebouw kun je met 75 personen slapen en tot 150 mensen mogen er verblijven zonder overnachting. We liggen midden in het zegerslootgebied en op loop afstand van het Alphense centrum.

Hier vind je nog meer informatie.

Hare Majesteit Koningin Máxima: 100% Beschermvrouwe voor Scouting Nederland

Scouting Nederland is in jubelstemming! Hare Majesteit Koningin Máxima is vanaf 2006 de nieuwe beschermvrouwe van Scouting Nederland. Ze volgt hiermee Z.K.H. Prins Claus op, die tot zijn overlijden deze functie vervulde. Scouting in Nederland kan zich geen betere beschermvrouwe wensen dan Hare Majesteit Koningin Máxima heeft aangegeven zich te willen inzetten voor de toekomst van jongeren in Nederland.


Joomla Boat

Twitter Feed

Twitter Follow

Facebook

Mobiele App


De Scouting App!
Voer "Alphen aan den Rijn" in bij het zoekveld en selecteer:
"Scouting Alphen aan den Rijn".