Scouts Wie is De Mol weekend 2016 bij Scouting Alphen

Dag 1

De eerste test, 10 vragen over de identiteit van De Mol. Het was spannend, Florian en Romy hebben helaas een rood scherm gekregen.

Tijd voor de eerste opdracht: de favoriete uitspraken. Iedere kandidaat moets een naar bij de juiste favoriete uitspraak neerleggen. Per goede naam bij de juiste uitspraak komt €250 in de pot. Met deze opdracht is €1500 verdient!

Na de favoriete uitspraken was het tijd voor kampvuur. Anne K moest hard strijden tijdens het weerwolven om haar witte vrijstelling te behouden, maar ze heeft hem nog!

Dan de tweede opdracht: Een cijfercode doorsturen met een laserlamp. De code? 1 1 2 3
Helaas was de code niet goed doorgekomen en werd er geen €2000 euro verdient...

Tijd voor de tweede test: 10 vragen over de vorige opdrachten. Helaas zaten Ruben en Ramona niet op de goede Mol... Een rood scherm voor hen.

Nog even bij het kampvuur en dan slapen!