Inloggen

Inloggen

Text grootte

Een paar seconden zat iedereen vol spanning te wachten wie naar voren zou stappen.

Was het Anne K, die het meest verdacht werd? Was het Bas, die toch veel Molstreken heeft uit gehaald. Misschien Anne V, die bij de finaletest nog steeds een beetje twijfelde wie De Mol zou zijn?

Toen was het zo ver: De Mol deed een stap naar voren: Anne V stond nu voor de rest van de kandidaten! Anne V is De Mol!! Er was flink wat verbazing bij de rest van de kandidaten! Hoe kan het nu dat Anne V De Mol is?

Tijd om de Molstreken te vertellen:

Bij het filmpje is iedere kandidaat op achternaam gesorteerd... Of toch niet? Anne V zou ergens achteraan moeten staan, maar ze stond halverwege ergens. Als je Anne (MOL) V kijkt bij de achternaam staat ze wel op de goede positie namelijk!

Anne wist al lang wie welke uitspraak had ingevuld. Tijd om Femke ervan te overtuigen dat sommige uitspraken bij een andere kandidaat horen! Zo komt er natuurlijk minder geld in de pot!

De lasercode: 1 1 2 3. Wat betekend dit? 11-23: November 23, de geboortedatum van Anne V

De enveloppen zoeken in het dorp: Anne had een kaart bij zich met de precieze locaties waar de enveloppen verstopt waren. Hierdoor wist ze een envelop weg te gooien waardoor deze nooit gevonden kon worden!

Het Kwalleballen: Anne V moest er voor zorgen dat ze in het goede team zat zodat ze voor de jokers gingen. Hierdoor kwam geen geld in de pot!

De Jokermarkt: Anne had de keuze uit positief geld en een zwarte vrijstelling. Om toch een beetje het vertrouwen te winnen van de rest heeft ze gekozen voor het geld. Ze had al genoeg geld uit de pot gehouden namelijk, dus er kon wel een klein beetje bij!

Het Rommelspel: Zo langzaam mogelijk door de berg heen en zo veel mogelijk geluid maken! Expres een beetje meer dan normaal, zodat ze afgeschenen zou worden!

Het Rijtje vragen: Er werd zo'n moeilijke vraag aan haar gesteld, zodat ze het sowieso fout zou hebben. De rest van de kandidaten wist het antwoord op de vraag die aan Anne V gesteld werd ook niet!

De ontmoeting met De Mol: Op de grond stond een figuur uitgezet met kaarsjes: De A en de V door elkaar!

De winnaar dit weekend is Boudewijn! Er is €5480 verdient dit weekend! Per €1000 1 chocoladereep, dus in totaal 5,5 repen voor hem. Gefeliciteerd!!

Omdat Anne V het zo goed gedaan heeft verdient zij ook 4,5 repen! Er kon namelijk €20.000 verdient worden!

Er komen nog meer foto's online, er wordt ook een filmpje gemaakt, maar dat kan nog even duren!

We hopen dat jullie het naar je zin hebben gehad met de jacht naar De Mol!

Sponsors

 

Ik zoek contact!

Voor de diverse onderdelen binnen Scouting Alphen aan den Rijn hebben we verschillende contactpersonen.
Wil je contact hebben met de verhuurder of met de leiding van een speltak of wil je juist leiding of vrijwilliger worden?
Neem dan contact met ons op! 

Te huur

Zoek je een leuke, 
groene omgeving 
met een mooi gebouw
voor jouw kamp of overnachting?
Dan ben je bij ons aan het goede adres! In ons gebouw kun je met 75 personen slapen en tot 150 mensen mogen er verblijven zonder overnachting. We liggen midden in het zegerslootgebied en op loop afstand van het Alphense centrum.

Hier vind je nog meer informatie.

Hare Majesteit Koningin Máxima: 100% Beschermvrouwe voor Scouting Nederland

Scouting Nederland is in jubelstemming! Hare Majesteit Koningin Máxima is vanaf 2006 de nieuwe beschermvrouwe van Scouting Nederland. Ze volgt hiermee Z.K.H. Prins Claus op, die tot zijn overlijden deze functie vervulde. Scouting in Nederland kan zich geen betere beschermvrouwe wensen dan Hare Majesteit Koningin Máxima heeft aangegeven zich te willen inzetten voor de toekomst van jongeren in Nederland.


Joomla Boat

Twitter Feed

Twitter Follow

Facebook

Mobiele App


De Scouting App!
Voer "Alphen aan den Rijn" in bij het zoekveld en selecteer:
"Scouting Alphen aan den Rijn".