Een paar seconden zat iedereen vol spanning te wachten wie naar voren zou stappen.

Was het Anne K, die het meest verdacht werd? Was het Bas, die toch veel Molstreken heeft uit gehaald. Misschien Anne V, die bij de finaletest nog steeds een beetje twijfelde wie De Mol zou zijn?

Toen was het zo ver: De Mol deed een stap naar voren: Anne V stond nu voor de rest van de kandidaten! Anne V is De Mol!! Er was flink wat verbazing bij de rest van de kandidaten! Hoe kan het nu dat Anne V De Mol is?

Tijd om de Molstreken te vertellen:

Bij het filmpje is iedere kandidaat op achternaam gesorteerd... Of toch niet? Anne V zou ergens achteraan moeten staan, maar ze stond halverwege ergens. Als je Anne (MOL) V kijkt bij de achternaam staat ze wel op de goede positie namelijk!

Anne wist al lang wie welke uitspraak had ingevuld. Tijd om Femke ervan te overtuigen dat sommige uitspraken bij een andere kandidaat horen! Zo komt er natuurlijk minder geld in de pot!

De lasercode: 1 1 2 3. Wat betekend dit? 11-23: November 23, de geboortedatum van Anne V

De enveloppen zoeken in het dorp: Anne had een kaart bij zich met de precieze locaties waar de enveloppen verstopt waren. Hierdoor wist ze een envelop weg te gooien waardoor deze nooit gevonden kon worden!

Het Kwalleballen: Anne V moest er voor zorgen dat ze in het goede team zat zodat ze voor de jokers gingen. Hierdoor kwam geen geld in de pot!

De Jokermarkt: Anne had de keuze uit positief geld en een zwarte vrijstelling. Om toch een beetje het vertrouwen te winnen van de rest heeft ze gekozen voor het geld. Ze had al genoeg geld uit de pot gehouden namelijk, dus er kon wel een klein beetje bij!

Het Rommelspel: Zo langzaam mogelijk door de berg heen en zo veel mogelijk geluid maken! Expres een beetje meer dan normaal, zodat ze afgeschenen zou worden!

Het Rijtje vragen: Er werd zo'n moeilijke vraag aan haar gesteld, zodat ze het sowieso fout zou hebben. De rest van de kandidaten wist het antwoord op de vraag die aan Anne V gesteld werd ook niet!

De ontmoeting met De Mol: Op de grond stond een figuur uitgezet met kaarsjes: De A en de V door elkaar!

De winnaar dit weekend is Boudewijn! Er is €5480 verdient dit weekend! Per €1000 1 chocoladereep, dus in totaal 5,5 repen voor hem. Gefeliciteerd!!

Omdat Anne V het zo goed gedaan heeft verdient zij ook 4,5 repen! Er kon namelijk €20.000 verdient worden!

Er komen nog meer foto's online, er wordt ook een filmpje gemaakt, maar dat kan nog even duren!

We hopen dat jullie het naar je zin hebben gehad met de jacht naar De Mol!