Het was een hele bijzondere opkomst en er was een feestje te vieren want de scoutinggroep "De stokstaartjes" bestaat dit jaar alweer 8 jaar! Het lokaal was mooi versierd met allemaal ballonnen en slingers. We mochten allemaal een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen die gezellig zou mogen komen kijken en dat hadden we dan ook gedaan!
Eerst hadden we natuurlijk een spelletje gedaan waarbij we de namen wat beter konden leren. We gingen het spel met de krant doen waarbij je dus een naam moest zeggen van iemand als een kind met de krant op je af kwam lopen. Zo leerden we de namen en de leiding hielpen de kindjes die kwamen kijken.
Daarna gingen we verschillende varianten doen op stoelendans. Bas had een leuke afspeellijst gemaakt met muziek die iedereen wel kende. Eerst gewone stoelendans en daarna een versie met ballonnen. Je moest dus een ballon vast houden als ze muziek stopte, die daarvoor, toen de muziek nog aan stond, door het lokaal moesten zweven waarbij je ook nog moest zorgen dat de ballon de grond niet raakte.
Er was ook nog een prachtige taart gemaakt door de moeder van Tejo en Siep die we met z'n allen, met wat limonade erbij, heerlijk opgepeuzeld hebben.
Vervolgens moesten we al weer de afsluiten.

Iedereen had het naar zijn zin gehad en het was dus een geslaagd feestje!