Inloggen

Inloggen

Text grootte

Het was een hele bijzondere opkomst en er was een feestje te vieren want de scoutinggroep "De stokstaartjes" bestaat dit jaar alweer 8 jaar! Het lokaal was mooi versierd met allemaal ballonnen en slingers. We mochten allemaal een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen die gezellig zou mogen komen kijken en dat hadden we dan ook gedaan!
Eerst hadden we natuurlijk een spelletje gedaan waarbij we de namen wat beter konden leren. We gingen het spel met de krant doen waarbij je dus een naam moest zeggen van iemand als een kind met de krant op je af kwam lopen. Zo leerden we de namen en de leiding hielpen de kindjes die kwamen kijken.
Daarna gingen we verschillende varianten doen op stoelendans. Bas had een leuke afspeellijst gemaakt met muziek die iedereen wel kende. Eerst gewone stoelendans en daarna een versie met ballonnen. Je moest dus een ballon vast houden als ze muziek stopte, die daarvoor, toen de muziek nog aan stond, door het lokaal moesten zweven waarbij je ook nog moest zorgen dat de ballon de grond niet raakte.
Er was ook nog een prachtige taart gemaakt door de moeder van Tejo en Siep die we met z'n allen, met wat limonade erbij, heerlijk opgepeuzeld hebben.
Vervolgens moesten we al weer de afsluiten. 


Iedereen had het naar zijn zin gehad en het was dus een geslaagd feestje!    

Sponsors

 

Ik zoek contact!

Voor de diverse onderdelen binnen Scouting Alphen aan den Rijn hebben we verschillende contactpersonen.
Wil je contact hebben met de verhuurder of met de leiding van een speltak of wil je juist leiding of vrijwilliger worden?
Neem dan contact met ons op! 

Te huur

Zoek je een leuke, 
groene omgeving 
met een mooi gebouw
voor jouw kamp of overnachting?
Dan ben je bij ons aan het goede adres! In ons gebouw kun je met 75 personen slapen en tot 150 mensen mogen er verblijven zonder overnachting. We liggen midden in het zegerslootgebied en op loop afstand van het Alphense centrum.

Hier vind je nog meer informatie.

Hare Majesteit Koningin Máxima: 100% Beschermvrouwe voor Scouting Nederland

Scouting Nederland is in jubelstemming! Hare Majesteit Koningin Máxima is vanaf 2006 de nieuwe beschermvrouwe van Scouting Nederland. Ze volgt hiermee Z.K.H. Prins Claus op, die tot zijn overlijden deze functie vervulde. Scouting in Nederland kan zich geen betere beschermvrouwe wensen dan Hare Majesteit Koningin Máxima heeft aangegeven zich te willen inzetten voor de toekomst van jongeren in Nederland.


Joomla Boat

Twitter Feed

Twitter Follow

Facebook

Mobiele App


De Scouting App!
Voer "Alphen aan den Rijn" in bij het zoekveld en selecteer:
"Scouting Alphen aan den Rijn".