Inloggen

Inloggen

Text grootte

De Bevergroep is de jongste speltak van Scouting voor jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar. Bevers spelen in het dorp Hotsjietonia; een dorp met vele verschillende bewoners (zoals Fleur en Keet Kleur, Sterre en Steven Stroom, Babs Bos, Steffi Stekker en Stuiter). Fantasie speelt hierin een grote rol. De activiteiten worden rondom een verhaal, thema of figuur aangeboden op het niveau wat bij de leeftijd past.

We bieden afwisselende en avontuurlijke programma's aan, zowel binnen als buiten, zoals sport & spel, knutselen, speurtochten etc. De meeste activiteiten spelen zich af in en om het clubgebouw. Een paar keer per jaar gaan de Bevers naar een andere locatie. De Bevers gaan niet op zomerkamp maar houden wel twee keer per jaar een te gekke logeerpartij, soms met papa's of mama's, in het clubhuis of een locatie in de buurt.

De opkomsten zijn op de zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur (1x in de 2 weken). 
De groep bestaat momenteel uit 15 bevers.
We hebben een openings- en sluitlied. Ga hiervoor naar 'beverlied'.
De kleding van de Bevers bestaat uit een rode scoutingblouse en de groepsdas.

Lijkt het je leuk om met kinderen van je eigen leeftijd op een leuke manier de zaterdagochtend door te brengen neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij je informeren naar de mogelijkheden wanneer je kunt komen kijken. Mail naar: bevers

En wil je alvast even zien wat we allemaal doen; kijk dan op onze Facebookpagina. Hier plaatsen wij tegenwoordig geregeld een kort verslagje met een aantal foto's.

Groetjes,

Babs Bos (Ingeborg)
Fleur Kleur (Esther)
Keet Kleur (Femke)
Steffi Stekker (Christel)
Sterre Stroom (Esther)
Steven Stroom (Florian)

Sponsors

 

Ik zoek contact!

Voor de diverse onderdelen binnen Scouting Alphen aan den Rijn hebben we verschillende contactpersonen.
Wil je contact hebben met de verhuurder of met de leiding van een speltak of wil je juist leiding of vrijwilliger worden?
Neem dan contact met ons op! 

Te huur

Zoek je een leuke, 
groene omgeving 
met een mooi gebouw
voor jouw kamp of overnachting?
Dan ben je bij ons aan het goede adres! In ons gebouw kun je met 75 personen slapen en tot 150 mensen mogen er verblijven zonder overnachting. We liggen midden in het zegerslootgebied en op loop afstand van het Alphense centrum.

Hier vind je nog meer informatie.

Hare Majesteit Koningin Máxima: 100% Beschermvrouwe voor Scouting Nederland

Scouting Nederland is in jubelstemming! Hare Majesteit Koningin Máxima is vanaf 2006 de nieuwe beschermvrouwe van Scouting Nederland. Ze volgt hiermee Z.K.H. Prins Claus op, die tot zijn overlijden deze functie vervulde. Scouting in Nederland kan zich geen betere beschermvrouwe wensen dan Hare Majesteit Koningin Máxima heeft aangegeven zich te willen inzetten voor de toekomst van jongeren in Nederland.


Joomla Boat

Twitter Feed

Twitter Follow

Facebook

Mobiele App


De Scouting App!
Voer "Alphen aan den Rijn" in bij het zoekveld en selecteer:
"Scouting Alphen aan den Rijn".