Inloggen

Inloggen

Text grootte

De Bevergroep is de jongste speltak van Scouting voor jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar. Bevers spelen in het dorp Hotsjietonia; een dorp met vele verschillende bewoners (zoals Fleur Kleur, Sterre Stroom, Noa, Xarifa en Stuiter). Fantasie speelt hierin een grote rol. De activiteiten worden rondom een verhaal, thema of figuur aangeboden op het niveau wat bij de leeftijd past. Dit kan zijn in de vorm van een spel, knutselen, bezoek van de spelfiguren, andere activiteiten of vrije fantasie.

De meeste activiteiten spelen zich af in en om het clubgebouw. Een paar keer per jaar gaan de Bevers naar een andere locatie. De opkomsten zijn op de zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De groep bestaat momenteel uit 15 bevers.
We hebben een openings- en sluitlied. Ga hiervoor naar 'beverlied'.

De kleding van de Bevers bestaat uit een rode scoutingblouse en de groepsdas. De Bevers gaan niet op zomerkamp maar houden twee keer per jaar een te gekke logeerpartij, soms met papas' of mama's, in het clubhuis of een locatie in de buurt

Lijkt het je leuk om met kinderen van je eigen leeftijd op een leuke manier de zaterdagochtend door te brengen neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij je informeren naar de mogelijkheden wanneer je kunt komen kijken. Mail naar: bevers

Sponsors

 

Ik zoek contact!

Voor de diverse onderdelen binnen Scouting Alphen aan den Rijn hebben we verschillende contactpersonen.
Wil je contact hebben met de verhuurder of met de leiding van een speltak of wil je juist leiding of vrijwilliger worden?
Neem dan contact met ons op! 

Te huur

Zoek je een leuke, 
groene omgeving 
met een mooi gebouw
voor jouw kamp of overnachting?
Dan ben je bij ons aan het goede adres! In ons gebouw kun je met 75 personen slapen en tot 150 mensen mogen er verblijven zonder overnachting. We liggen midden in het zegerslootgebied en op loop afstand van het Alphense centrum.

Hier vind je nog meer informatie.

Activiteiten

24 jan 2020 11:00 - 17:00
Vuurkoffie
25 jan 2020 10:00 - 12:00
Opkomst bevers
31 jan 2020 15:00 - 09:00
Gemeente Alphen aan den Rijn
31 jan 2020 15:00 - 09:00
Gemeente Alphen aan den Rijn
14 feb 2020 16:00 - 23:00
Welpen BK
14 feb 2020 16:00 - 23:00
Welpen BK

Hare Majesteit Koningin Máxima: 100% Beschermvrouwe voor Scouting Nederland

Scouting Nederland is in jubelstemming! Hare Majesteit Koningin Máxima is vanaf 2006 de nieuwe beschermvrouwe van Scouting Nederland. Ze volgt hiermee Z.K.H. Prins Claus op, die tot zijn overlijden deze functie vervulde. Scouting in Nederland kan zich geen betere beschermvrouwe wensen dan Hare Majesteit Koningin Máxima heeft aangegeven zich te willen inzetten voor de toekomst van jongeren in Nederland.


Joomla Boat

Twitter Feed

Twitter Follow

Facebook

 
 

Google+

 

Mobiele App


De Scouting App!
Voer "Alphen aan den Rijn" in bij het zoekveld en selecteer:
"Scouting Alphen aan den Rijn".