De Bevergroep is de jongste speltak van Scouting voor jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar. Bevers spelen in het dorp Hotsjietonia; een dorp met vele verschillende bewoners (zoals Fleur Kleur, Sterre Stroom, Noa, Xarifa en Stuiter). Fantasie speelt hierin een grote rol. De activiteiten worden rondom een verhaal, thema of figuur aangeboden op het niveau wat bij de leeftijd past. Dit kan zijn in de vorm van een spel, knutselen, bezoek van de spelfiguren, andere activiteiten of vrije fantasie.

De meeste activiteiten spelen zich af in en om het clubgebouw. Een paar keer per jaar gaan de Bevers naar een andere locatie. De opkomsten zijn op de zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De groep bestaat momenteel uit 15 bevers.
We hebben een openings- en sluitlied. Ga hiervoor naar 'beverlied'.

De kleding van de Bevers bestaat uit een rode scoutingblouse en de groepsdas. De Bevers gaan niet op zomerkamp maar houden twee keer per jaar een te gekke logeerpartij, soms met papas' of mama's, in het clubhuis of een locatie in de buurt

Lijkt het je leuk om met kinderen van je eigen leeftijd op een leuke manier de zaterdagochtend door te brengen neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij je informeren naar de mogelijkheden wanneer je kunt komen kijken. Mail naar: bevers