De bevers hebben in februari 2 opkomsten besteed aan handicaps. Welke handicaps zijn er en wat kun je dan niet en wat wel. Wat als je blind bent, wat als je je hand of been niet meer kunt gebruiken etc. De bevers leerden door allerlei spellen en opdrachten op andere manieren toch dingen voor elkaar te krijgen. Ook leerden ze anderen te helpen. Voorbeelden van spellen waren: geblinddoekt parcours, tekenen/schrijven met je voeten, neusverven, uitbeelden van dingen zonder geluid (en dan raden) en voelkim (wat voel je).