Inloggen

Inloggen

Text grootte
In mei hebben de bevers een bezoek gebracht aan de ambulancepost Alphen aan den Rijn. De opkomst daarvoor hebben we dit bezoek voorbereid, door het spelen van EHBO-ren-je-rot, het uitpluizen van de EHBO-koffer, het opstellen van vragen aan het ambulancepersoneel en het kleuren van een ambulance (als kado voor de ambulancepost). Toen we daadwerkelijk aankwamen bij de ambulancepost, waren alle ambulances weg helaas, maar we kregen uitleg over het werken op een ambulance(post), de bevers konden veel vragen stellen en werden zelfs verbonden op hoofd, arm of been. Ook kregen we een rondleiding door de ambulancepost. Aan het eind kwamen er toch nog net op het nippertje 2 ambulances terug en konden we die ook nog van binnen bekijken! Wat ontzettend leuk was dat! Een hele leerzame opkomst.

Sponsors

 

Ik zoek contact!

Voor de diverse onderdelen binnen Scouting Alphen aan den Rijn hebben we verschillende contactpersonen.
Wil je contact hebben met de verhuurder of met de leiding van een speltak of wil je juist leiding of vrijwilliger worden?
Neem dan contact met ons op! 

Te huur

Zoek je een leuke, 
groene omgeving 
met een mooi gebouw
voor jouw kamp of overnachting?
Dan ben je bij ons aan het goede adres! In ons gebouw kun je met 75 personen slapen en tot 150 mensen mogen er verblijven zonder overnachting. We liggen midden in het zegerslootgebied en op loop afstand van het Alphense centrum.

Hier vind je nog meer informatie.

Hare Majesteit Koningin Máxima: 100% Beschermvrouwe voor Scouting Nederland

Scouting Nederland is in jubelstemming! Hare Majesteit Koningin Máxima is vanaf 2006 de nieuwe beschermvrouwe van Scouting Nederland. Ze volgt hiermee Z.K.H. Prins Claus op, die tot zijn overlijden deze functie vervulde. Scouting in Nederland kan zich geen betere beschermvrouwe wensen dan Hare Majesteit Koningin Máxima heeft aangegeven zich te willen inzetten voor de toekomst van jongeren in Nederland.


Joomla Boat

Twitter Feed

Twitter Follow

Facebook

Mobiele App


De Scouting App!
Voer "Alphen aan den Rijn" in bij het zoekveld en selecteer:
"Scouting Alphen aan den Rijn".