In mei hebben de bevers een bezoek gebracht aan de ambulancepost Alphen aan den Rijn. De opkomst daarvoor hebben we dit bezoek voorbereid, door het spelen van EHBO-ren-je-rot, het uitpluizen van de EHBO-koffer, het opstellen van vragen aan het ambulancepersoneel en het kleuren van een ambulance (als kado voor de ambulancepost). Toen we daadwerkelijk aankwamen bij de ambulancepost, waren alle ambulances weg helaas, maar we kregen uitleg over het werken op een ambulance(post), de bevers konden veel vragen stellen en werden zelfs verbonden op hoofd, arm of been. Ook kregen we een rondleiding door de ambulancepost. Aan het eind kwamen er toch nog net op het nippertje 2 ambulances terug en konden we die ook nog van binnen bekijken! Wat ontzettend leuk was dat! Een hele leerzame opkomst.