Inloggen

Inloggen

Text grootte
Op 4 juni vond de regionale Bever-doe-dag plaats in Wassenaar. HIer zijn we met de bevers naar toe geweest. Het weer was super. Het thema was 'de toekomstboom'. Een houthakker wilde de boom in Hotsjietonia omhakken, maar Bas Bos en Noa steken daar een stokje voor. Ze willen hem laten zien dat de boom mooi is en moet blijven. De bevers kunnen met allerlei spellen gekleurde boomblaadjes verdienen, zodat het een prachtige boom werd. De spelletjes waren allemaal in het thema bomen, afval en natuur. Daarnaast was er ook een springkussen, kon er geschminkt worden, marsmallows geroosterd worden boven kampvuur en was er voor iedereen heerlijke pannenkoeken en limonade. Aan het eind kreeg iedere bevergroep een fotolijstje met de groepsfoto die vandaag gemaakt is en voor iedere bever een badge voor op de blouse. Al met al een zeer leuke dag vandaag!

Sponsors

 

Ik zoek contact!

Voor de diverse onderdelen binnen Scouting Alphen aan den Rijn hebben we verschillende contactpersonen.
Wil je contact hebben met de verhuurder of met de leiding van een speltak of wil je juist leiding of vrijwilliger worden?
Neem dan contact met ons op! 

Te huur

Zoek je een leuke, 
groene omgeving 
met een mooi gebouw
voor jouw kamp of overnachting?
Dan ben je bij ons aan het goede adres! In ons gebouw kun je met 75 personen slapen en tot 150 mensen mogen er verblijven zonder overnachting. We liggen midden in het zegerslootgebied en op loop afstand van het Alphense centrum.

Hier vind je nog meer informatie.

Hare Majesteit Koningin Máxima: 100% Beschermvrouwe voor Scouting Nederland

Scouting Nederland is in jubelstemming! Hare Majesteit Koningin Máxima is vanaf 2006 de nieuwe beschermvrouwe van Scouting Nederland. Ze volgt hiermee Z.K.H. Prins Claus op, die tot zijn overlijden deze functie vervulde. Scouting in Nederland kan zich geen betere beschermvrouwe wensen dan Hare Majesteit Koningin Máxima heeft aangegeven zich te willen inzetten voor de toekomst van jongeren in Nederland.


Joomla Boat

Twitter Feed

Twitter Follow

Facebook

Mobiele App


De Scouting App!
Voer "Alphen aan den Rijn" in bij het zoekveld en selecteer:
"Scouting Alphen aan den Rijn".