Op 4 juni vond de regionale Bever-doe-dag plaats in Wassenaar. HIer zijn we met de bevers naar toe geweest. Het weer was super. Het thema was 'de toekomstboom'. Een houthakker wilde de boom in Hotsjietonia omhakken, maar Bas Bos en Noa steken daar een stokje voor. Ze willen hem laten zien dat de boom mooi is en moet blijven. De bevers kunnen met allerlei spellen gekleurde boomblaadjes verdienen, zodat het een prachtige boom werd. De spelletjes waren allemaal in het thema bomen, afval en natuur. Daarnaast was er ook een springkussen, kon er geschminkt worden, marsmallows geroosterd worden boven kampvuur en was er voor iedereen heerlijke pannenkoeken en limonade. Aan het eind kreeg iedere bevergroep een fotolijstje met de groepsfoto die vandaag gemaakt is en voor iedere bever een badge voor op de blouse. Al met al een zeer leuke dag vandaag!