Registreren en inloggen

Hoi, welkom bij de site van Scouting Alphen aan den Rijn! In het nu volgende stuk leggen we uit hoe en waarom je jezelf zou moeten aanmelden op onze site. Om te beginnen met het waarom: ben je lid van één van onze groepen, of zit je bij de leiding of heb je een bestuursfunctie dan is aanmelden een goed plan! In alle overige gevallen zou je zonder aanmelding alles op onze site moeten kunnen doen. (laat het ons even weten als dat niet zo mocht zijn!)

Registreren

Om te registreren ga je in het hoofdmenu naar "Bestuur & organisatie" en klik op "Registreren". Vul het formulier in en vergeet niet om de juiste speltak te kiezen. Als je leiding of bestuurslid bent kies je voor respectievelijk "Leiding" of "Bestuur", ben je beide kies dan "Bestuur".
Na de registratie ontvang je een email met een bevestigingslink. Na deze bevestiging kun je inloggen op de site.
De redactie krijgt ook een email dat je bent aangemeld en zal deze controleren.

Geheel rechtsboven vind je de groene inlog knop.
Hier kun je direct inloggen (nadat je bent geregistreerd!) of je kunt je vergeten wachtwoord of gebruikersnaam opvragen.

14 dec 2018 18:00 - 16:00
Scouts