Donateur worden

Scouting Alphen zoekt donateurs!

Al sedert 18 juni 1936 is Zeeverkennersgroep 'De Hollandsche Nachtegalen' actief, tien jaar later Scoutinggroep 'De Bonte Kraaien' en sinds 1 janauri 2010 ook Welpengroep 'De Stokstaartjes'. In 2001 zijn de groepen samengevoegd in Scouting Alphen aan den Rijn!

Zoals u kan lezen bestaan we dus al een 'poosje', en dat willen we natuurlijk nog met 76 jaar verlengen! Dat we goed vrijwilligerswerk verrichten wordt onderschreven door vele jeugdleden en hun ouders of verzorgers, het bedrijfsleven en bijvoorbeeld de gemeente Alphen aan den Rijn. Jeugd krijgt bij ons een leuk en leerzaam programma geboden, stafleden worden ondersteund en opgeleid, materiaal wordt goed onderhouden en als het echt nodig is vervangen!

Maar dat kost natuurlijk wel allemaal geld. Een deel van die benodigde financien ontvangen we middels contributie, die we natuurlijk niet willen laten oplopen om zo laagdrempelig te blijven voor alle geledingen van de bevolking. Daarnaast hebben we een paar sponsoren en verhuren we clubgebouw 'Het Kraaiennest'. Ook de gemeente doet een duit in het zakje middels subsidie. Maar in tijden van bezuinigingen (we schrijven het jaar 2011) moeten ook wij nog meer als al het geval was op de kleintjes letten en wordt het moeilijker rond te komen. Daarom zijn we op zoek naar donateurs, mensen die Scouting Alphen aan den Rijn, haar jeugd-, staf- en bestuursleden een warm hard toedragen en dat middels een éénmalige of wellicht structurele financiele bijdragen willen tonen!

Mocht u diegene zijn die zich geheel (of gedeeltelijk) kan vinden in het bovenstaande verhaal dan kunt u hieronder een brief downloaden waarmee u een donatie aan ons kan schenken! De brief kunt u uit printen en ondertekend aan ons toe sturen (Scouting  Alphen aan den Rijn, Postbus 2141, 2400 CC Alphen aan den Rijn) waarna wij met u een donateursovereenkomst zijn aangegaan waarvoor we u bijvoorbaat hartelijk willen danken.

Graag nodigen we u dan uit om eens bij ons te komen kijken, een kop koffie of thee te drinken en eens meer te horen wat er binnen Scouting Alphen aan den Rijn allemaal gebeurt. U kunt daarvoor contact zoeken met Dick Raaphorst (voorzitter), via de mail of telefonisch (06-1313 8400). Hij verteld u graag meer over de activiteiten enzovoorts van Scouting Alphen aan den Rijn.

Overigens bent u ook welkom als u geen donatie doet, maar de aanleiding 'donatie' geeft natuurlijk wel meer glans aan uw bezoek!

Nogmaals onze hartelijke dank voor uw bijdrage,

Graag tot ziens, met vriendelijke groet,

Scouting Alphen aan den Rijn

14 dec 2018 18:00 - 16:00