Inloggen

Inloggen

Text grootte

Scouts de Bonte Kraaien

 
De Scoutsgroep bestaat uit jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar die iedere vrijdagavond bijeenkomen om met veel plezier allerlei activiteiten te ondernemen. De activiteiten zijn heel divers en vinden meestal plaats in en rondom ons troephuis ' 't Kraaiennest'. Ook worden regelmatig uitstapjes en weekenden of overnachtingen georganiseerd.

Lees meer: Scouts de Bonte Kraaien

Wie is... De Mol? De onthulling

Een paar seconden zat iedereen vol spanning te wachten wie naar voren zou stappen.

Was het Anne K, die het meest verdacht werd? Was het Bas, die toch veel Molstreken heeft uit gehaald. Misschien Anne V, die bij de finaletest nog steeds een beetje twijfelde wie De Mol zou zijn?

Lees meer: Wie is... De Mol? De onthulling

Wie is... De Mol? Dag 3

Dag 3

Tijd om op te staan en de laatste opdracht te doen. Het Rijtje vragen: Alle kandidaten staan op een rij en worden een voor een naar voren geroepen. Dan werd er een vraag aan ze gesteld over een of meer kandidaten achter ze. Hebben ze de vraag goed geantwoord, dan kwam er €200 euro in de pot!

Dit is de laatste opdracht waarmee geld verdiend kan worden, dus iedereen deed goed zijn/haar best! De pot staat op €5470!

Lees meer: Wie is... De Mol? Dag 3

Wie is... De Mol? Dag 2

Dag 2

Vannacht €1000 euro uit de pot omdat niemand wilde gaan slapen...

Lekker ontbijten en op naar het dorp! Hier lagen op 11 locaties vragen en enveloppen met antwoorden die wezen op De Mol. Sloeg het antwoord op De Mol: €250 per goede envelop. In de verkeerde envelop zat geen geld. Verdiend met deze opdracht: €750 (2 enveloppen van de 6 waren goed, maar er was een envelop weggehaald, dus €250 bonus!)

Lees meer: Wie is... De Mol? Dag 2

Wie is... De Mol?

Scouts Wie is De Mol weekend 2016 bij Scouting Alphen

Dag 1

De eerste test, 10 vragen over de identiteit van De Mol. Het was spannend, Florian en Romy hebben helaas een rood scherm gekregen.

Tijd voor de eerste opdracht: de favoriete uitspraken. Iedere kandidaat moets een naar bij de juiste favoriete uitspraak neerleggen. Per goede naam bij de juiste uitspraak komt €250 in de pot. Met deze opdracht is €1500 verdient!

Lees meer: Wie is... De Mol?

Stop-motion

Bekijk alle stop-motion films die we tijdens de opkomst hebben gemaakt!
 

Scouts op reis

Alle verslagen van 'Scouts op reis' zijn nu op uitzending gemist te bekijken!
 
      

Te huur

Zoek je een leuke, 
groene omgeving 
met een mooi gebouw
voor jouw kamp of overnachting?
Dan ben je bij ons aan het goede adres! In ons gebouw kun je met 75 personen slapen en tot 150 mensen mogen er verblijven zonder overnachting. We liggen midden in het zegerslootgebied en op loop afstand van het Alphense centrum.

Hier vind je nog meer informatie.

Activiteiten

11 juni 2020  - hele dag
GEEN verhuur ivm Corona .
11 juni 2020  - hele dag
GEEN verhuur ivm Corona .
11 juni 2020  - hele dag
GEEN verhuur ivm Corona .
11 juni 2020  - hele dag
GEEN verhuur ivm Corona .
11 juni 2020  - hele dag
GEEN verhuur ivm Corona .
11 juni 2020  - hele dag
GEEN verhuur ivm Corona .