Weet jij de weg

We hebben ons allemaal verzameld in het clubhuis en hebben 2 groepen samengesteld.
De jongens tegen de meisjes. We gaan een wandeling maken in het park. Degene die het eerste aankomen in het clubhuis hebben gewonnen.
Onderweg komen we allemaal leuke weggetjes en ..........tegen. We genieten volop van onze wandeling en hebben het met de jongens onderling erg naar ons zin. Het weer is lekker.
Maar wat gebeurt er .........................de meisjes zijn als eerste terug gekomen bij het clubhuis en hebben dus gewonnen. Wij jongens waren weer eens te laat.....................Maar we hebben wel lekker een ijsje onderweg gegeten.
Ik vraag me af of de meisjes dat ook hebben gedaan en anders hadden wij denk ik gewonnen...................Volgende keer beter en misschien dan maar geen ijsje meer onderweg......................