Dit zijn de algemene voorwaarden van een lidmaatschap bij Scouting Alphen aan den Rijn:
  1. Ons huishoudelijk reglement is te vinden op www.scouting.nl.
  2. De contributie wordt voor ieder kwartaal automatisch geïncasseerd. U betaalt één kwartaal vooruit.
  3. De contributie kan alleen worden voldaan met een automatische incasso.
    Bij achterstanden wordt een factuur toegestuurd. Hiervoor rekenen wij € 3,50 aan kosten.
  4. De opzegtermijn is minimaal een maand voordat een nieuw kwartaal begint.
    Opzeggen kan eenvoudig met een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan de penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
    Vermeld daarbij duidelijk de naam en gewenste uitschrijfdatum.
  5. Bij tussentijdse uitschrijving vindt geen restitutie van contributie plaats. Bij inschrijven gedurende een maand, wordt een volledig maand berekend

Vrijwilliger worden?

Scouting Alphen kan niet bestaan zonder vrijwilligers.

• Zou je graag leiding willen worden bij een speltak?
  • Wil je graag in het klusteam onze gebouwen, schepen en terreinen in top conditie houden?
  • Lijkt een bestuursfunctie wel iets dat je graag wil doen?

Interesse?

Bel dan met onze voorzitter Dick Raaphorst, telefoon 06-1313 8400 of vul onderstaande formulier in.
Wij nemen dan contact met jou op en hopen je te mogen begroeten als een van de vele vrijwilligers die Scouting Alphen tot zo'n succesvolle vereniging maken.

Uw gegevens
Uw bericht