Inventaris

In het gebouw is een modern inbraakmeldingssysteem aangebracht. En in geval van brand wordt in het gebouw een alarmtoon hoorbaar gekoppeld aan een brandmeldinstallatie (BMC). Een particuliere alamcentrale / bemande meldkamer wordt door de BMC gewaarschuwd en bellen u (via de aanwezige brandtelefoon in het gebouw) en bellen ook de beheerder. Bij brand belt u natuurlijk z.s.m. 112. Er zijn voldoende (goedgekeurde) brandblus- en EHBO middelen voorhanden en ieder (groot) lokaal is voorzien van een nooddeur. 

Aanwezig in de keuken zijn o.a diverse pannen en 'gereedschappen', maar wel moet eigen serviesgoed en bestek worden meegenomen. Op het achter terrein is de mogelijkheid tot het stoken van een kampvuur (mits de voorgeschreven regels om te stoken van o.a. de brandweer worden nageleefd). U kunt zelf brandhout meenemen of bij ons  aanschaffen á €25.00 voor een kleine container of €50,00 voor een grote container.

De keuken is voorzien van totaal 2 x 4 gaspitten (normaal formaat) met per gasfornuis een eigen afzuigkap. Bij het koken moet het raam op een kier staan en moet de keukendeur dicht zijn. In de gang zit een rookmelder die bij een verkeerde 'lucht / damp trek' af kan gaan waardoor de brandmeldinstallatie in werking kan treden en dat is ingeval van koken niet nodig! De brandweer zou zo maar mee komen eten maar dan moet u wel genoeg (en lekker) gekookt hebben.

In de keuken is dus een beperkte inventaris qua serviesgoed, bestek en potten en pannen aanwezig. Het mag allemaal gebruikt worden maar we adviseren wel om zelf bestek, borden en bekers mee te nemen. Ook eigen pannen verdienen de aanbeveling!

Er zijn twee koelkasten beschikbaar (1 met onderin een vriezer met 3 laden en 1 tafelmodelkoelkast). Daarnaast een combi-magnetron. 

Het werkblad heeft twee spoelbakken en dus ook twee kranen met natuurlijk koud en warm water. Om er voor te zorgen dat de vloer niet volledig vol staat met de voorraad die door u wordt meegenomen zijn er 2 x 4 kratten in frame beschikbaar waarin bijvoorbeeld brood, drank en fruit in kunnen worden opgeborgen. De frames staan niet standaard in de keuken maar bij uw aankomst kunt u beslissen of u ze wilt gebruiken en dan plaatsen we ze met u!

BELANGRIJK ALS U GAAT HUREN: Er zijn schoonmaakmaterialen als bezems en emmers beschikbaar, maar schoonmaakmiddelen als allesreiniger, wc reiniger, afwasmiddel, toiletpapier, keukenrollen, handzeeppompjes, containervuilniszakken (groot formaat 240 ltr.) en normaal formaat vuilniszakken voor de twee formaten afvalemmers, en ook theedoeken, handdoeken en vaatdoekjes dient u zelf te verzorgen. Dit geldt ook voor koffie, thee, suiker, melk, koffiefilters (nr. 4). Thermoskannen zijn wel beschikbaar evenals koffiezetapparatuur en een waterkoker.