Al decennia lang staat in Park Zegersloot het clubhuis Het Kraaiennest wat natuurlijk ook een groepsaccommodatie is. Aangezien Scouting zich met name op vrijdagavond en zaterdag afspeelt vinden wij het logisch dat we het gebouw en haar terrein buiten de momenten dat wij het als Scouting gebruiken ook aan anderen beschikbaar stellen. Zo is er naast het meer gebruiken van een anders leegstaand clubhuis ook nog een inkomstenstroom qua financiën. Hiermee kunnen we het noodzakelijke onderhoud plegen en zo nu en dan een investering doen waardoor het comfort van het clubhuis voor ons maar ook voor anderen verbeterd.

Onze externe gebruikers zijn heel divers: bedrijven, verenigingen, stichtingen en soms ook families. Er mag in ons gebouw met maximaal 75 personen worden overnacht (matrassen of bijvoorbeeld luchtbedden en beddengoed moet door u zelf worden verzorgd). Natuurlijk kan er bij ons worden gekookt in een kleine doch complete keuken met o.a. 8 gaspitten en grote boilers die naast warm afwaswater ook zorg dragen voor warm water in de vier aanwezige douches. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat jullie een fijn verblijf bij ons hebben.

Wilt u meer informatie opvragen over de verhuur mogelijkheden (zie sowieso eerst de andere artikelen verder onderstaand want veel van uw vragen worden daar zeker beantwoord)? Vul dan onderstaand formulier in, we helpen u graag verder!

Uw gegevens
Uw bericht