GRATIS Scouting Alphen sponsoren!

KA-TSJING!! Wil jij gratis de kas van Scouting Alphen aan den Rijn spekken? Dat kan! Als je wel een wat online bestelt bij bijvoorbeeld thuisbezorgd.nl of BOL.com kun je gratis Scouting Alphen aan den Rijn sponsoren door op www.scoutingalphen.nl op het volgende plaatje te klikken:

Via deze website kun je naar de betreffende webshop om je bestelling te doen. Scouting Alphen ontvangt dan een deel van het bedrag dat je uitgeeft. Er doen veel winkels aan mee, een paar voorbeelden zijn:

14 dec 2018 18:00 - 16:00
Scouts